2017-04-19 07:14:45• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Valami miatt nagyon izgul

Napi horoszkóp április 19-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold már a Vízöntő jegyébe lépett. Az üzleti életben a siker most önön múlik, a személyes hozzáállásán dől el, hogy eléri-e a nagy áttörést, amire vágyik. Most kisebb kockázatot is vállalhat, a szerencse is az ön kezére játszik.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Sajnos olyan emberekkel hozza ma össze az élet, akikkel nem sikerült eddig jó kapcsolatot kialakítania. Próbáljon meg türelmes és engedékeny lenni, nehogy veszekedés robbanjon ki.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Jól mennek a dolgok. Sikerül egy olyan problémát is megoldania, amibe másoknak beletört a bicskája, és ezzel zajos sikert arat. Ne bonyolódjon viszont veszekedésekbe, mert ön húzná a rövidebbet. Viselkedjen okosan!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Vízöntő jegyében áll. Ez az ön horoszkópjának 8. sorsterülete. Alkalmas a nap arra, hogy banki ügyletekkel, biztosítással foglalkozzon, és elintézze azokat a feladatait, amelyekkel húsvét előtt elmaradt. .A nap folyamán biztosítson magának legalább 3 órányi pihenőt, szüksége van arra, hogy ki tudja fújni magát.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Nehezen indul neki a munkájának. Szinte minden tagjában érzi a rozsdát. Jó lenne egy kis életmódváltás. Például úgy, hogy reggelente tornázik kicsit, vagy munka után hazasétál a buszozás helyett!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Vízöntő jegyében áll, és ön nagyon makaccsá válik. Rámenősségét a környezete nehezen tudja majd elfogadni, ezzel idegesíti őket. Talán még egy nagyon kellemetlen veszekedést is sikerül kirobbantania. Délután szellőztessen minél többet, szüksége van a friss levegőre.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Nagy lendülettel vág neki a céljai megvalósításának. A szerelme is mindenben támogatja, szinte szégyelli, hogy ön nem tud úgy a kedvében járni. Most önt szeretik jobban, nem fordítva – fogadja el!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Kellemes napra ébred, és a munkahelyén is békén hagyják. Még egy kis lazításra is lesz ideje. Intézze el azt a néhány telefont, amivel elmaradt!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Vízöntő jegyében áll. Ez jó belépőjegy egy sikeres naphoz. Ma még a munkahelyén is jól érezheti magát, és még azt is elérheti, hogy a kollégái, akikkel esetleg összeveszett, kiengesztelődjenek.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ma igazán kipihenten ébred, és kedvvel indul még a munkahelyére is. Vértezze fel magát: odabent esetleg nagy hajcihő várja. Ha megőrzi a nyugalmát, és semmit nem vesz a lelkére, akkor jól kerül ki ebből a küzdelemből is.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Valami miatt nagyon izgul, folyton azon rágódik. Megoldást kellene találnia az élete eme problémájára, mielőtt még teljesen felmondják a szolgálatot az idegei. Néha meg kell tanulnia nemet mondani.

Halak: II. 19. - III. 20.
Jól alakulnak a munkahelyén a dolgok, és most sokat köszönhet annak, hogy ügyel a részletekre. A pontossága, precizitása és megbízhatósága végre a főnökének is feltűnik. Ha még egy kicsit rámenősebb is, akkor nyert ügye van!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: